– KIWI bevat hoog gehalte vitamine C –

Vitamine C is niet alleen heel erg goed voor de huid maar bevordert ook de ijzeropname uit voeding en is  heel erg belangrijk voor het verkrijgen en behouden van de juiste weerstand en energielevel. Wanneer je genoeg energie toevoegt aan je voeding is dit een BOOST voor je immuunsysteem. Dit is in deze tijden nog belangrijker dan anders.

Een fruitsoort met veel vitamine C is de kiwi. De kiwi bevat meer vitamine C dan de sinaasappel en is heel erg rijk aan vezels. Dit is weer goed voor je spijsvertering. De dagelijkse behoefte vitamine C is 75 milligram. 1 kiwi geeft je al 59 milligram vitamine C.

- SMOOTHIE VITAMINE C -

-2 kiwi's

-1 kopje aardbeien (mag ook bevroren)

-yoghurt mager 170 gr

-1 kopje melk halfvol.

Mixen in de blender en klaar is jouw BOOST!

Wil je graag je eetpatroon veranderen? Of je huidconditie verbeteren? Ik help je daar graag bij. In mijn salon geef ik behandelingen om je huid te verbeteren maar ook behandelingen gericht op wellness en ontspanning. Als voedingscoach kan ik je daarnaast begeleiden naar een bewuster en gezonder eet- en leefpatroon. Maak gerust eens een afspraak dan bespreken we samen hoe we je doel gaan behalen.

Liefs,

Inge