Over MIJ!

Hallo…ik zal mezelf even voorstellen… mijn naam is Inge Jansen-van Kranenburg en ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige. Daarnaast run ik ook mijn eigen schoonheidssalon.

Sporten is iets wat ik erg graag doe en dan met name hardlopen. Hiermee blijf ik FIT maar sport bezorgt mij ook een frisse blik en heldere geest…
Om beter te worden in sport ben ik me gaan verdiepen in een verantwoord eetpatroon. Door anders te gaan eten toverde ik de ALLERBESTE versie van mijzelf te voorschijn. Dit wil ik zo graag ook anderen bieden. GEZONDE VOEDING is mijn PASSIE! Met de juiste voeding kun je met kleine stapjes GROTE dingen bereiken. 

Inmiddels ben ik in het bezit van AALO sportopleiding voedingsdeskundige level 1 en 2 en start ik de opleiding sportvoeding in juni. Ik werk volgens de richtlijnen van de gezondheidsraad en volg de adviezen van het voedingscentrum. De schijf van 5 gebruik ik als basis.

Wil jij ook een verandering in je eetpatroon…weet je niet goed hoe? Ik kan je daarmee helpen… Ik maak een passend persoonlijk advies met analyse van je huidige voedingspatroon en begeleiding naar een GEZOND voedingspatroon.

Ook verzorg ik bedrijfsmatig presentaties en workshops over GEZONDE voeding.

 Jij wil toch ook de ALLERBESTE versie van jezelf?!

Lieve groet,
Inge